Wens & Uitnodigingskaarten

VOOR ALLE GELEGENHEDEN · STANDAARD OF GEVOUWEN

Huwelijkskaarten

Een huwelijk of het krijgen van een kindje is een unieke gelegenheid, waarbij je alles tot in de puntjes georganiseerd wilt hebben. Daarbij wil je je vrienden, familie en kennissen natuurlijk niet zomaar een kaart sturen, maar ze verrassen met originele, stijlvolle en persoonlijke uitnodiging. De mooiste, opvallendste, origineelste en vooral leukste geboorte en huwelijkskaarten vind je bij Smash Design!

Een volledige reeks retro kaarten met oog voor details. Monogrammen, reliëf patronen, afgeronde hoekjes en afbeeldingen uit oma’s goede oude tijd zorgen ervoor dat dit label helemaal past binnen de hippe retro stijl die nu ongekend populair is.
  • Geboortekaarten
  • Uitnodigingskaarten
  • Verhuiskaarten
  • Wenskaarten
  • Magazines
  • Kerst/Nieuwjaarskaarten

Klik op de afbeeldingen om naar de webshop te gaan

Huwelijkskaarten van Belarto

Huwelijkskaarten van Belarto

Diverse kaarten van Familycards

Diverse kaarten van Familycards

Wens & Uitnodigingskaarten

Uitnodigingen versturen gebeurd steeds vaker door middel van een sms of e-mail. Maar wat is er nu persoonlijker en leuker dan het krijgen van een echt kaartje? Zeker als mensen zien dat je extra je best hebt gedaan om er leuke uitnodigingskaart van te maken. Door er een persoonlijk tintje aan te geven wordt dit vaak extra gewaardeerd.

Een uitnodiging voor een feestje, een bijzondere verjaardag, of een geslaagde party, bij Smash Design vind je leuke en aparte uitnodigingskaarten. Ook kunnen wij met foto’s of eigen ontwerp en mooie kaart maken.